Smarte gaver med fantastisk design

admin      -    2730 Views

Smarte gaver med fantastisk design

Du har kanskje lagt merke til at i den siste tiden har det kommet flere og flere smarte gadgets på markedet. De fleste er laget for å gjøre dagliglivet ditt lettere, og du finner et hav av smarte løsninger. I det siste er det blitt et stort fokus på selve designet. Forbrukerne ønsker at gjenstandene skal ha en behagelig størrelse og samtidig være fine å se på.

Det blir stadig mer vanlig å gjøre ting mindre; ta for eksempel øretelefoner. De fleste ser kanskje for seg lange ledninger som alltid krøller seg i en knute som tar en evighet å knyte opp igjen før hvert bruk. Nå er bruksmulighetene til Bluetooth i vinden, og du kan for eksempel få kjøpt ørepropper uten ledninger. Vi skal ta en nærmere titt på gadgets som har elegant design og passer perfekt som gave.

Notti Smart Alarm Clock

Notti er en smart oppfinnelse som blir mer og mer populær. Dette er en lampe som har et så elegant design at den passer i ethvert rom. Du kobler den til mobilen din via Bluetooth, og hver gang du mottar en varsel på telefonen så lyser lampen opp i forskjellige farger. Du kan også koble den til alarmklokken på telefonen slik at det lyser opp når den ringer.

HP Pavilion Wave

HP Pavilion Wave er en svært elegant stasjonær PC. Den tar veldig liten plass, og passer inn hvor som helst med sitt stilrene design. Den har 8 GB RAM og 1 TB harddisk og er designet slik at lyden går 360 grader. Det er lett å se at HP våget å tenke langt utenfor boksen når de laget denne! PC-en har også integrert mikrofon – perfekt når du vil Skype eller ta videosamtaler.

Fitbit Ionic Smartwatch

En gave som passer for alle mennesker i alle aldre, er en smartklokke. Fitbit Ionic Smartwatch tilbyr en fantastisk klokke i et design du vil være stolt av å gå rundt med på armen. Denne klokken har en rekke funksjoner, og en av dem er måling av puls. Perfekt for deg som trener! Den har også innebygget GPS og en funksjon som kan gi deg guidede treningsøkter.

Anker Astro E1 Portable Battery Pack

En powerbank vil alltid være en perfekt gave å gi. Denne smarte lille dingsen gir deg muligheten til å lade opp mobilen eller nettbrettet ditt, uansett hvor du måtte befinne deg. Sørg bare for at den er ladet opp, så trenger du ikke å bekymre deg over flatt batteri når du for eksempel er ute på reise. Anker Astro E1 er en slank og elegant powerbank med flott design.