Smarte gadgets til hjemmet ditt!

admin      -    2454 Views

Smarte gadgets til hjemmet ditt!

De siste årene har det kommet en rekke gadgets og smarte løsninger som kan være med på å gi deg en enklere hverdag. Stadig kommer det nye og smarte løsninger som passer til den enkelte persons hverdag, og gjør familielivet enda enklere. Etter at Wi-Fi ble en selvfølge i de fleste norske hjem, har oppfinnsomheten fra produsentene av de smarte duppedittene nesten ikke hatt noen grenser. I dagens hektiske hverdag kan disse produktene være til stor hjelp og forenkle livet.

Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke smarte løsninger du kan skaffe til huset ditt. De fleste produsenter har også utviklet en app til produktene sine der du kan styre gjenstandene akkurat som du ønsker, og velge mellom mange forskjellige funksjoner. Det vil være trygt å si at framtiden vår i stor grad vil være preget av smarte løsninger, og vi skal nå ta en titt på noen av de kule dingsene du kan få stor bruk for i hjemmet ditt.

Robotstøvsuger

En gjenstand som har vunnet hjertene til familier i de mange hjem, er robotstøvsugeren. Vi har vel alle gruet oss til å dra frem støvsugeren og begynne å dra den rundt i huset på jakt etter alle hybelkaninene? Dette trenger du ikke å tenke på når du får en robotstøvsuger i hus. Du kan selv velge hvilke dager og klokkeslett robotstøvsugeren skal gjøre jobben sin, og den kjører selv tilbake til ladestasjonen sin om den skulle trenge mer strøm.

Smartlås

En elegant løsning til hjemmet ditt som i det siste har blitt svært populært, er smartlåsen. Med en smartlås slipper du å bekymre deg over hvor du har gjort av nøkkelen, og du har muligheten til å slippe inn gjester selv om du ikke er tilstede. Smartlåsene har et elegant design, og kan i mange tilfeller styres med en app der du også kan få varsel om noen prøver å bryte opp låsen. For å komme inn taster du enkelt inn en kode du selv har valgt.

Smartklokke

En ting som har gitt analoge klokker en skikkelig konkurrent, er smartklokken. Med sitt stilige design gir den deg en rekke fordeler du kan dra nytte av. Liker du å være aktiv, kan du få informasjon om alt fra hvor mange skritt du har tatt, til måling av puls. Du kan også koble den opp til mobilen din og bruke en rekke funksjoner som å sjekke SMS og andre varsler, og motta anrop. Hvilke funksjoner som er tilgjengelige varierer med de forskjellige modellene.