PC-er med elegant design

admin      -    2444 Views

PC-er med elegant design

Da Mac kom på markedet med sine bærbare PC-er, satte de lista svært høyt når det gjaldt elegant design. I de siste årene har de forskjellige PC-produsentene virkelig lagt seg i selen for å kunne konkurrere med Apple når det kommer til stil og utseende på PC-ene sine. De har nemlig funnet ut at brukerne ønsker en laptop de kan skryte av når det kommer til ytelse, men også når det gjelder design. Et stilfullt ytre gir nemlig eieren noe å være stolt av, og gjør opplevelsen av å bruke PC-en mye bedre.

Du finner laptoper i mange forskjellige størrelser, noen er brede og kompakte mens andre er syltynne og veier nesten ingenting. De store PC-produsentene har tatt utfordringen med å kombinere en kraftig og god maskin med et utseende som er behagelig å hvile øynene på. Det er trygt å si at Apple har fått seg en rekke med svært sterke konkurrenter når det kommer til utseende! Vi skal se nærmere på de PC-modellene som har kommet på markedet den siste tiden og som har banet vei for eleganse og stil.

Acer Aspire V17 Nitro

Dette er en kraftig PC som kom ut på markedet i 2017. Dette er en perfekt maskin for de som forventer mye av en PC, og er et perfekt valg for brukere som spiler mye. Med 16 GB RAM og et fantastisk skjermkort, er det bare én ting til vi kan ønske oss, og det er et stilig utseende. Her har Acer truffet svært godt. PC-en er slank og lekker med en behagelig sort farge, og det er lagt til flotte detaljer i rødt rundt alle tastene på tastaturet.

HP Pavilion 14

En annen elegant PC er HP Pavilion 14. Det første du legger merke til når du ser den er det stilfulle designet. Denne maskinen gir deg stor ytelse når du måtte trenge det. Skjermen består av en slank og elegant ramme, og er 14″. Dette er en svært brukervennlig datamaskin som er lett å ta med seg uansett hvor du drar. Batteritiden er veldig høy, og du kan fint bruke maskinen hele dagen uten å måtte koble i en lader. Du kan velge mellom fargene lys rosa og grå.

Toshiba Portege X30

Denne maskinen har en smakfull stil og er bygget for å ta så lite plass som mulig. For å gi ekstra beskyttelse, er den dekket av et sterkt magnesiumlag. Dette er en perfekt PC til bruk på jobben, og du kan få utgaver med full-HD funksjon. Du trenger ikke å bekymre deg over å søle på tastaturet – det er nemlig helt vanntett. Den kommer med en smart funksjon som gjør at du kan bruke maskinen til å lade andre enheter som for eksempel en mobiltelefon selv når PC-en er slått av!